Fuzzy-Konijn-haken-Tessa-van-Riet

Fuzzy Konijn pluist alles uit

Wat een schattige pluizenbol is dit konijn. Hij wordt gehaakt met Phildar Brazillia, een super pluizig garen. Het geeft een geweldig leuk resultaat, maar wat een ellende om mee te haken. Ik heb af en toe echt geen idee meer waar ik moet insteken. Maar… de aanhouder wint!

Verkeerde kant van het haakwerk
Het grappige van het garen is dat de ‘goede kant’ van het haakwerk helemaal niet zo pluizig is. Dat is meteen de reden dat de ’verkeerde kant’ aan de buitenzijde komt te zitten, want bij een konijn hoort tenslotte een pluizige vacht.

De onderdeken van Fuzzy Konijn
Het haken van Fuzzy is een aardige klus, want hij is best groot en hij bestaat uit veel onderdelen; een lijfje met witte buik, een kop, 2 voorpoten, 2 achterpoten met teentjes, 2 oren met witte stip binnenin, een snuitje en een staartje. Wat ben ik blij dat hij af is. Weer een nieuw dierenvriendje erbij om mee te knuffelen.

Tessa van Riet heeft nog meer mooie amigurumi’s gemaakt zoals o.a. Miss Wooly en Elin Egel. Op haar website woolytoons.com kun je diverse haakpatronen van amigurumi’s kopen. Ook heeft ze een verschillende boeken gemaakt met deze grappige beestjes.

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *