Miss-Wooly-haken-Tessa-van-Riet

Miss Wooly steelt de show

Liefde op het eerste gezicht, wat een dotje. Ik wil haar meteen gaan haken, maar snel het patroon en wol bestellen. Ah, daar is de postbode met mijn pakketje, aan de slag! Het is nog best een aardige klus, alleen voor het lijfje zijn al 12 pentagons en 20 hexagons nodig. Inmiddels ken ik het patroon van het hexagon uit mijn hoofd, ik droom er zelfs al van. Maar ach, het is beter dan een nachtmerrie zal ik maar denken.

Ik zit tussen stapels hexagons, dus is het tijd voor wat anders. Ik ga haar kopje haken en voorzien van oogjes (ai, daar gaat mijn nagel, altijd ruzie met die veiligheidsogen). Miss Wooly is een erg trotse dame, daarom krijgt ze een mooie bos pluizig haar. De meeste vrouwen zijn daar niet blij mee, maar het staat haar fantastisch. Een beetje rouge op de wangen, ja daar fleurt ze wel van op.

Volgens mij heb ik nu alle onderdelen gehaakt, tijd om haar in elkaar te zetten. Haar lijf is net een voetbal. Snel de pootjes, staartje en het kopje vast maken voordat mijn neefje (2 jaar) er mee gaat voetballen! Wat is ze mooi geworden, ook mijn neefje is op slag verliefd. Hij sluit haar in zijn armen om te knuffelen.

Miss Wooly is een patroon ontworpen door Tessa van Riet. Ze heeft nog meer mooie amigurumi’s gemaakt zoals Fuzzy Konijn en Elin Egel.

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *