Opengewerkte-zomersjaal-haken-1

Opengewerkte zomersjaal

De zomer komt eraan (dat hoop in ieder geval). Mijn zomerjas hangt al aan de kapstok, nu nog een bijpassende sjaal. Op Pinterest kom ik een mooi opengewerkt patroon van een driehoek sjaal tegen, perfect! Ik spring op mijn fiets en ga naar de winkel om een fris zomers garen uit te zoeken. En zeg nu zelf hoe toepasselijk is ’Sunnkissed’ van Scheepjeswol? Kan niet beter, dus deze wordt het. Als een speer naar huis en aan de slag.

Even helemaal weg
De zon schijnt, dus ik zit in de achtertuin te haken onder het genot van een kopje thee en chocolade, mmm. Het begin gaat lekker snel, ik zie het patroon al te voorschijn komen. Even spieken op de tekening om te kijken of het allemaal nog klopt. Ja hoor, dat gaat nog goed, maar waar is de zon eigenlijk gebleven? Oei, het is al 17.00 uur, tijd om eten klaar te gaan maken. De liefde van een man gaat door de maag zeggen ze hè.

Uitgewerkt patroon
De sjaal heeft nu breedte van 1,6 meter en is 0,5 meter hoog vanaf de punt gemeten. Precies goed naar mijn idee, een mooie rand maakt het helemaal af. Let the sun shine! Voor de liefhebbers heb ik het patroon uitgeschreven in het Nederlands. Download het patroon van de opengewerkte zomersjaal en haak hem zelf.

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *