Unravel Yarny

Unravel Yarny

Yarny is een poppetje gemaakt van een enkele draad (yarn) die op avontuur gaat door prachtige landschappen. Hij gebruikt zijn eigen draad om puzzels op te lossen en zich te verplaatsen. Hoe leuk is dit!?! Een poppetje uit een game met dezelfde naam als mijn website. En ik maar denken dat ik origineel was, maar ik was wel eerder, haha.

Unravel game
Unravel Yarny is een game van EA die geweldig mooi is vormgegeven. Op de website www.unravelgame.com zie je een trailer en afbeeldingen van de game. Yarny gaat op avontuur door diverse werelden. Zo begeeft hij zich bijvoorbeeld in een bos, speelt hij piano en trotseert hij de kou in het hoge noorden.

Maak je eigen yarny
Het is ook erg leuk om je eigen Yarny te maken. Op de Unravel website vind je de beschrijving met plaatjes om je eigen Yarny te maken. Ook als je Engels niet zo goed is, kom je er gemakkelijk uit door de duidelijke foto’s. Het enige dat je nodig hebt is een bolletje wol en ijzerdraad. Ik ga zeken mijn eigen Yarny maken en stuur hem op avontuur! Maar zal ik een rode of roze Yarny maken, lastig…

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *