Bloemenvazen-omhaken

Vrolijk omhaakte bloemenvazen

Het is tijd om mijn interieur op te vrolijken met bloemen. Helaas ben ik niet zo goed in het verzorgen van bloemen en planten dus kunst lijkt mij en prima idee… Bij IKEA heb ik mooie kunstbloemen en vazen op de kop getikt. De vazen lijken een beetje op de ouderwetse melkflessen van vroeger. Ze hebben 3 verschillende afmetingen hiervan.

Uit het boekje…
In het boek haken en sfeer staat een mooi haakpatroon voor het omhaken van bloemenvazen en potten. Perfect voor mijn bloemenvazen! Even passen en meten totdat de juiste diameter is bereikt en dan de lucht in. Het is even oppassen dat het niet te wijd wordt, want dan blijft het niet om de vazen zitten. Maar het moet ook weer niet te smal, want dan past het er weer niet omheen.

Cheer it up!
Het haakwerk geeft echt een leuk effect om mijn vazen. Mijn dressoir ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Mijn vazen zijn vrij neutraal van kleur, maar het is misschien ook erg leuk om felle kleuren te gebruiken voor nog meer kleur in huis. Cheer it up!

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *