mandje-van-halve-stokjes-haken-1

Mandje van halve stokjes

DIY spullen voor je interieur zijn helemaal hot op dit moment. Overal zie je gehaakte vazen, mandjes en kleden opduiken en zeg nu zelf wat ziet het er super leuk uit. Nog leuker is het dat je deze mandjes zelf kunt haken met dit gratis haakpatroon.

Fleur je interieur op met deze mandjes
Geef kleur in je interieur met gehaakte mandjes van halve stokjes. Haak ze in verschillende groottes van groot tot klein en in allerlei kleuren die passen bij jou interieur. Of wil je juist meer kleur aanbrengen in huis? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bewaar je haakspullen
Het mandje is multifunctioneel, want je kunt er van alles in bewaren. Haak een grote variant voor het bewaren van je wol en een kleine voor het bewaren van je haaknaalden. Zelf gebruik ik hem voor flessen wasmiddel, op deze manier blijft mijn plank in de kast lekker schoon. Is het mandje vies dan was ik hem gewoon weer uit.

Pas het patroon aan naar wens
Het patroon is gemakkelijk groter of kleiner te maken door de diameter van de cirkel aan te passen. Ga snel aan de slag en download het haakpatroon van het mandje van halve stokjes. Veel haakplezier gewenst!

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *