Katniss-cowl-variatie-haken-1

Variatie op de Katniss col

Super tof is de col die Katniss Everdeen draagt in de films van The Hunger Games. Op de website The Friendly Red Fox staat een variatie op deze fantastische col. Om het gemakkelijk te maken voor de Nederlandse haaksters/hakers ben ik zo vrij geweest om het patroon vertalen naar het Nederlands.

Ander garen voor een geheel nieuwe look
De col op de foto is gehaakt met Royal van de Zeeman, maar het is erg leuk om te variëren met het garen. Gebruik super chunky garen voor een grove grote col en draag hem in de winter of gebruik een fijner garen zodat je hem in de zomer kunt dragen. Kortom probeer eens een ander garen en laat je verrassen door de oneindige variaties. Let er wel op dat je meer of minder steken opzet als je met een ander garen gaat haken voor de juiste lengte van de col.

Het haakpatroon voor een filmster
Heb je altijd al zo’n mooie col willen haken? Download gratis het patroon van de Katniss col en ga door het leven als een echte filmster. Is dit toch niet helemaal de col waarnaar je opzoek bent? Bekijk dan dit prachtige haakpatroon van een super chunky winter col.

  • deel dit bericht
< terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *